sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hodareita

Tässä taas ruokajuttu. Käsitöitäkin olen tehnyt, mutta niistä ei ole vielä kelvollisia kuvia. Nämä ruokakuvat tulevat nopsasti, kun pitää myös ehtiä syödä ennen kuin jäähtyy. Nyt selittelyt sikseen ja asiaan.

Torstain Hesarissa oli hodarireseptejä ja yksi niistä päätyi lauantain lounaaksi. Valinta osui Braatvurstihodariin, jonka resepti löytyy täältä. Makkaraksi valikoitui Wurstin Thüringer raakamakkara. Makkarat kypsennettiin pannulla, koska sämpylät varasivat uunin. Meidän mielestä Fasun paistovalmiit valkoiset sämpylät sopivat parhaiten hodariin kuin hodariin sämpyläksi. Kaalisalaatti antoi mukavasti pientä potkua ja paahdetut sipulit taas makua ja rapeutta. Kurkkuina oli Amerikankurkkuviipaleita, ne ovat mukavasti hieman makeita.  Kuva kotiversiosta alla, ei ihan yhtä hieno kuin Hesarissa, mutta maukasta oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti